24 Kasım Öğretmenler Günü

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 85 yıl önce 10 Kasım 1938'de Dolmabahçe Sarayı'nda saat dokuzu beş geçe hayata gözlerini yumdu. Bugün 10 Kasım 2023, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi aleme intikal edişinin 85. yıl dönümü saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Kas

2023-2024 Hentbol Müsabakalarında Okul Takımımız İl 3. oldu.

Beden Eğitimi ve Spor öğretmenimiz Ozan Onur  UÇAK 'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz ve Organize Sanayi MTAL Hentbol takımımızı tebrik ediyoruz.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Eylül- Ekim Ayı Ayın Öğrencisi

Ekm

Okulumuz çevresi güzelleşiyor. Okulumuz öğretmenleri Batuhan İlhan , Nazlı Şahin, Ayşe Erden ve okulumuz çalışanı Selim Ağca ' ya emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Haz

Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  12. Sınıflarımız mezun oldu, teşrifleriniz için teşekkür ederiz.Öğrencilerimize hayatlarında başarılar dileriz. Yolları açık olsun.

Haz

Millî Eğitim Bakanlığınca, kadrolu öğretmenlerin il içi, iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları ile zorunlu çalışma yükümlülüğü ve mazerete bağlı yer değiştirme takvimi ilan edildi.

Haz

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, TBMM Genel Kurulunda yemin etti.