Haz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleriyle ilk kabine toplantısı öncesinde Anıtkabir'i ziyaret etti.

Haz

Millî Eğitim Bakanlığına atanan Yusuf Tekin, Bakanlıkta gerçekleştirilen devir teslim töreninde görevi Mahmut Özer'den devraldı.

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi

May

Okulumuzun "Tescillenmiş" 1 Marka ve "Başvuru Sürecinde (2'si Yayında - 4'ü İnceleme Aşamasında)" 6 Tasarım olmak üzere toplam 7 adet Fikri ve Sınai Mülkiyet Başvurusu Olmuştur.

May

MESLEK LİSELERİ, YILIN İLK DÖRT AYINDA GELİRİNİ YÜZDE 189 ARTIRARAK ÜLKE EKONOMİSİNE 1 MİLYAR 349 MİLYON KATKI SAĞLADI

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, döner sermaye işletmesi olan meslek liselerinin 2023 yılının ilk dört ayında üretimden elde ettiği gelirin 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 189 artışla 467 milyon 434 bin liradan 1 milyar 349 milyona ulaştığını kaydetti. Özer, bu gelirden öğrencilerin 65 milyon lira pay aldığını söyledi.

May

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl Türkiye'de ikinci kez düzenlenecek olan uzman öğretmen ve başöğretmenlik eğitim programı başvuruları bugün başladı. Başvurular, 9 Haziran'a kadar devam edecek.

May

Millî Eğitim Bakanlığınca 30 bini deprem bölgesine olmak üzere bu yıl 100 bin kontenjan ayrılan bursluluk sınavı için başvurular başladı.

May

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, mesleki ve teknik Anadolu liselerinin son sınıfında Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanmak isteyen öğrencilere yönelik gelecek eğitim-öğretim yılından itibaren başlatılacak Akademik Destek Programı'nın hazırlıklarını tamamladıkları bildirdi.