May

Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ve UNICEF iş birliğinde Mesleki ve Teknik Eğitim Uygulama Platformu METUP Tanıtım Toplantısı, Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy'un katılımıyla Ankara'da yapıldı.

Ödüllü Okul İçi Satranç Turnuvası

May

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 24 TV canlı yayınında eğitim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.

May

Millî Eğitim Bakanlığı, Türkçeyi hayatın her alanında etkili, doğru biçimde kullanan ve dil bilinci yüksek bireyler yetiştirmek amacıyla Türkçe Eğitim Platformu ile öğrencilerin İngilizce becerilerinin geliştirilmesi için İngilizce Eğitim Platformu geliştirdi.

May

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, CNN Türk canlı yayınında eğitim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.

Nis

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, mesleki teknik eğitim hamleleriyle döner sermaye kapsamındaki üretim gelirlerinin 2 milyar liraya yükseldiğini, 2023 yılında hedefin 3,5 milyar lira olduğunu açıkladı.

Nis

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem VELİ TOPLANTISI 29 Nisan 2023 Cumartesi Günü 13.00 - 15.00 Saatleri Arasında Yapılacaktır.