Haz

Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Lisesi 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Haziran  Tek Ders Sınavı  20/06/2023 salı günü olacaktır.

Haz

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" konulu liseler arası kompozisyon yarışması düzenlenmiştir . Bavurular  okulumuzun Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Öğretmenleri tarafından alınacaktır. Yarışmada seçilen ve birinci olan eserin  en geç 15.06.2023 tarihi 13.30'a kadar Md. Yrd. Seval ÜRÜŞTÜ'ye teslim edilecektir.

Sevgili 12. Sınıf Öğrencilerimiz;

Sınav 12/06/2023 Pazartesi günü saat 10.00 da olacaktır.

Sınav saatinden 15 dakika önce sınav yerinde hazır bulunmanız gerekmektedir.

May

Millî Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Yönetmeliği kapsamında 9 Temmuz'da gerçekleştirilecek görevde yükselme yazılı sınavı internet başvurusu ve onay süreci başladı.

May

Şehrimizde bulunan  MKE ve yakın zamanda faaliyete girecek olan Roketsan fabrikası olmak üzere , kamu ve özel sektörde faaliyet gösteren önemli işletmelerde istihdam sağlamak için geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı okulumuza bekliyoruz.

May

Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce hazırlanan Kaynaştırma/Bütünleştirme Yoluyla Eğitim Uygulamaları Ulusal Eylem Planı, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Osman Sezgin'in katılımıyla tanıtıldı.

İlkokul, Ortaokul, Lise

Resim, masal/öykü, deneme ve şiir yarışmaları

Benim de bir eserim var, ben de bu yarışmaya katılmak istiyorum diyorsanız;