Nis

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi / özel ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere yönelik "Karayolu Trafik Güvenliği" Liseliler Arası Çevrim İçi Bilgi Yarışması düzenlenecektir.

Nis

Türk Havacılık Uzay Sanayii’nde kariyer ve yaşam hakkında bilgiler almaya, çalışma alanlarını, sosyal alanları ve üretilen özgün hava araçlarını yakından keşfedip sorularına cevap bulmaya ne dersin?

O halde Türkiye’nin havacılık ve uzay geleceğinin inşasına şahitlik edeceğin unutulmaz bir teknik gezi deneyimi seni bekliyor!

Nis

Açık öğretim okullarının 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı 3. dönem sınavları için ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 7 Nisan 2023 tarihinden 23 Haziran 2023 tarihi mesai bitimine kadar  kılavuzlar doğrultusunda yapılacaktır.

Mrt

Öğretmenlerin zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme işlemleri için önemli bir karar alındı. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunan öğretmenlerimizin zorunlu çalışma yükümlülüklerini 1 yıl erteliyoruz." dedi.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı

" ATATÜRK' E VEFA VALİZİ " Projesi

Konu: Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verilen kurtuluş mücadelesine olan minnetimizi göstermek amacıyla valizi vefa ile dolduruyoruz.

Dr. Ufuk Ege Anaokulu Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu projeye katılmak isteyen lise öğrencilerimiz öğretmenlerimizle irtibata geçerek başvuruları alınıp 30 gün içerisinde değerlendirilecektir. Başvurular http://meb.ai/rrp56 bağlantısında yer alan formata uygun olarak doldurulduktan sonra ogm.sosetk@meb.gov.tr adresine gönderilecektir.

Başvuru süresi 02 Ocak-13 Ocak 2023

Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması

Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması; 2023 yılında çevrim içi (online) olarak, Türkçe dilinde ve dört farklı kategoride düzenlenecektir. Yarışma kapsamında ilkokul kategorisinde "Eyvah! Ramazan Kayıp", ortaokul kategorisinde "Bir Başka Zaman Ramazan", lise kategorisinde "1'e 1000 Yok mu İsteyen?" ve yetişkin kategorisinde ise "Manevi Bahar Mevsimi Ramazan" adlı eserden sorumlu olunacaktır. İki aşamada gerçekleştirilecek ve çoktan seçmeli soruların yönlendirileceği sınavlarla yarışmacıların sıralaması belirlenecektir.

Yarışmayla ilgili tüm gelişmeler ve ayrıntılar, www.ufkayolculuk.com adresli internet sitesinde yayınlanacaktır. Ayrıca yarışmacılara SMS yolu ile bilgilendirmeler yapılacaktır.