KIRIKKALE / YAHŞİHAN - Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen "Mısra ve Beyit Ezberleme Video Yarışması"nda 9/A sınıfı öğrencilerimizden Yahya KAPLAN okulumuzda birinci olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. sene-i devriyesinde okulumuzda düzenlenen 18 Mart Şehitleri Anma Günü İlçe Programı büyük bir coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program günün anlam ve önemine dair yazı ve şiirlerin okunmasıyla devam etti. Çanakkale Savaşı'nın anlatıldığı video gösteriminin ardından Çanakkale temalı türküler seslendirildi. Ay-yıldızlı al bayrağımız konulu koro gösterisi büyük bir heyecan yarattı. Tiyatro gösteri duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Seyirciden tam not alan programımız çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesiyle son buldu. Aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, ruhları şad olsun diyoruz.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yılını kutluyor, vatan dolu bu dizelerin sahibi Mehmet Akif Ersoy'u rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Liseler arası düzenlenen sıfır atık yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Yahya Kaplan ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor, desteklerinden dolayı danışman öğretmenimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında öğrencimiz Mert GÜLMEZ ilçe birincisi olmuştur. Ögrencimizi tebrik ediyor, ailesine ve öğretmenlerine şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

Okulumuz 06/03/2024 çarşamba günü deprem tatbikatını yaptı.

Okulum Temiz Belgesini Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Rıza AYDIN'dan aldık.

Ock

ÇEDES kulübümüz okul bahçemizi ağaçlandırdı.

Ock

Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futbol Takımımız Kırıkkale il 2' ncisi oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve Beden Eğitimi ve Spor öğretmenimiz Ozan Onur UÇAK ' a teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğretmeni Batuhan İLHAN ve 12 C sınıfı öğrencilerimiz Kırıkkale Şehitliğini ziyaret etti.

Ock

Kırıkkale’ye önemli değer katan İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesi 'ni ÇEDES kulübü öğrencilerimiz ziyaret etti

Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk ÖZDEMİR'in okulumuzu ziyareti.